24
May

Deep Purple Konseri KKTC Yakın Doğu Üniversitesi

Deep Purple yağmur oldu Lefkoşa’ya yağdı.

Deep Purple yağmur oldu Lefkoşa’ya yağdı… Her dilden , dinden, ırktan on binlerce insan tek bir çatı altında “Park Near East”te toplandı.

Müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük gruplarından, modern rock ve heavy metal soundunun efsanevi grubu Deep Purple, kendi resmi internet sayfasından 24 Mayıs’ta Yakın Doğu Üniversitesi’nde konser vereceğini duyurdu.

Deep Purple, KKTC’de

Yakın Doğu Üniversitesi’nin 25. yıl etkinlikleri kapsamında Lefkoşa’da konser verecek olan efsane grup dün akşam British Airways’e ait özel uçakla Ercan Havalimanı’na indi.Saat 19.10’da British Airways’e ait özel uçakla Ercan Havalimanı’na gelen grubu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Erhan Erçin, Dışişleri Bakanlığı Genel Müdürü Kemal Köprülü, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel ve Yakın Doğu Üniversitesi Başkan Yardımcısı Murat Tüzünkan karşıladı.Uçaktan indikleri andan itibaren ilgiyle karşılanan grup üyeleri, havaalanındaki VIP salonundan giriş yaptı.

Köprülü: Zorluklara rağmen geldiler

Dışişleri Bakanlığı Genel Müdürü Kemal Köprülü, KIBRIS’a konuştu.Deep Purple gibi dünyaca ünlü bir grubu adada görmekten çok mutlu olduklarını belirten Köprülü, grubun zorluklara rağmen adaya geldiğini vurguladı.Efsane grup Deep Purple’ın bu akşam saat 21.30’da ParkNearEast’te gerçekleştireceği büyük konsere ücretsiz ve biletsiz girilecek.
Müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük gruplarından, modern rock ve heavy metal soundunun efsanevi grubu Deep Purple, 24 Mayıs’ta Yakın Doğu Üniversitesi’nde konser vereceğini duyurdu. Yurtdışından, özellikle Türkiye’den 100 binden fazla ziyaretçinin konser için KKTC’ye gelmesi bekleniyor. YDÜ, 100 bin ve üstü insaınn aynı anda konseri izleyebeilmesi için büyük bir alan hazırlıyor…